• 1_WEB_AERIAL_PRESPES
 • DHMARXEIO_PRESPON
 • DSC07587
 • DSC07609
 • DSCN9257
 • DSCN9277
 • IMG_2080
 • IMG_2531
 • IMG_3026
 • IMG_3075
 • Liqenas1
 • Picture_01
 • Picture_03
 • Picture_04
 • _ΜΕ_ΠΛΑΒΕΣ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ_ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
 • _ΠΤΗΝΑ
 • _ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ

green boat logo

 • Projekti Takimi  

E enjte, mars 20, 2014
Lemos-Prespës, Greece

 • Projekti Takimi  

E martë, korrik 29, 2014 (13:00)
Pustec, Shqipëria

 • Konferenca Finale

E mërkurë, korrik 30, 2014
Lemos-Prespës, GREECE

 • "Thematic Workshop / Dissemination Event for the GREEN BOAT project"

Saturday 24th August 2013, 7 p.m.
Lemos of Prespes, Florina - Greece
*the Event will be concluded with the presentation of the first solar boat in Greece

 • SUPPLY PROCUREMENT NOTICE

Komuna e Pustecit (Ligenas) do të jep kontratë për për furnizim të një anije solare dhe të pajisjeve për atë në Pustec, Shqipëri me ndihmë financiare nga programi për bashkëpunim ndërkufitar IPA të Bashkimit Evropian.

Dosja e tenderit është në dispozicion në