• 1_WEB_AERIAL_PRESPES
 • DHMARXEIO_PRESPON
 • DSC07587
 • DSC07609
 • DSCN9257
 • DSCN9277
 • IMG_2080
 • IMG_2531
 • IMG_3026
 • IMG_3075
 • Liqenas1
 • Picture_01
 • Picture_03
 • Picture_04
 • _ΜΕ_ΠΛΑΒΕΣ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ_ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
 • _ΠΤΗΝΑ
 • _ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ

green boat logo

 • SUPPLY PROCUREMENT NOTICE

Komuna e Pustecit (Ligenas) do të jep kontratë për për furnizim të një anije solare dhe të pajisjeve për atë në Pustec, Shqipëri me ndihmë financiare nga programi për bashkëpunim ndërkufitar IPA të Bashkimit Evropian.

Dosja e tenderit është në dispozicion në

 

       KOMUNA E PUSTECIT (LIGENAS)

Adresa: Pustec, 7020 Korce, Albania
Tel: 0035586792012
E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Afati i fundit për aplikim të tenderit është 6.9.2013 at 16:00.

Informacione plotësuese ose qartësime/pyetje do të publikohen në ueb faqen e projektit: https://www.green-boat.eu and “Shekulli”.

 

word 2-a5b_Second_extension_of_deadline.doc

word 3-a5b_CORRIGENDUM_No.3.doc

 word  Extension_of_the_dead_line.doc

download Green Boat Tender Documents.rar

 

download To be fulfilled by the tenderer.rar