• 1_WEB_AERIAL_PRESPES
 • DHMARXEIO_PRESPON
 • DSC07587
 • DSC07609
 • DSCN9257
 • DSCN9277
 • IMG_2080
 • IMG_2531
 • IMG_3026
 • IMG_3075
 • Liqenas1
 • Picture_01
 • Picture_03
 • Picture_04
 • _ΜΕ_ΠΛΑΒΕΣ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ_ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
 • _ΠΤΗΝΑ
 • _ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ

green boat logo

 • SUPPLY PROCUREMENT NOTICE

Komuna e Pustecit (Ligenas) do të jep kontratë për për furnizim të një anije solare dhe të pajisjeve për atë në Pustec, Shqipëri me ndihmë financiare nga programi për bashkëpunim ndërkufitar IPA të Bashkimit Evropian.

Dosja e tenderit është në dispozicion në