• 1_WEB_AERIAL_PRESPES
 • DHMARXEIO_PRESPON
 • DSC07587
 • DSC07609
 • DSCN9257
 • DSCN9277
 • IMG_2080
 • IMG_2531
 • IMG_3026
 • IMG_3075
 • Liqenas1
 • Picture_01
 • Picture_03
 • Picture_04
 • _ΜΕ_ΠΛΑΒΕΣ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ
 • _ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ_ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ
 • _ΠΤΗΝΑ
 • _ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ

green boat logo

Objektivat e projektit:

Objektivi kryesor i projektit ANIJE EKOLOGJIKE është promovimi i trashëgimisë kulturore dhe natyrore të zonës së Liqenit të Prespës me udhëtime të anijeve solare.

 

Objektivi afatgjatë i projektit:

Objektivi afatgjatë i projektit është zhvillimi i përgjithshëm i zonës së Liqenit të Prespës përmes avancimit të turizmit dhe përmirësim të profilit të destinacionit me promovim të vazhdueshëm të trashëgimisë kulturore dhe natyrore të zonës së Liqenit të Prespës.